Олег Радковський привітав нового ректора Одеського державного університету внутрішніх справ

В Одеському університеті МВС України колективу та студентам представили нового виконувача обов'язків ректора Сергія Кузніченка, якого було призначено на цю посаду наказом МВС України.

Представила нового керівника ВНЗ колективу та особовому складу – заступник міністра внутрішніх справ України Катерина Павліченко.

На заході також були присутні керівники міста та області – перший заступник голови Одеської обласної ради Олег Радковський та перший заступник голови Одеської обласної державної адміністрації.

Олег Радковський привітав Сергія Кузніченка з важливим призначенням та зазначив, що обласна рада завжди підтримувала Університет МВС, оскільки безпека в регіоні – один із важливих критеріїв економічного та соціального розвитку області.

Також нового ректора привітав начальник ГУНП в Одеській області, генерал поліції третього рангу Микола Семенишин та представники міськради Одеси.

Як інформує прес служба партії «Батьківщина» в Одесі, новопризначений ректор Університету подякував присутнім за довіру, та зазначив, що очолювати один із найстаріших вишів системи МВС велика честь і велика відповідальність та запевнив, що зробить все можливе для розвитку та процвітання університету.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews