В Одесі буде відновлено роботу кардіологічних відділень: офіційна інформація

Департамент охорони здоров'я Одеської міської ради інформує, що 26 травня 2021 року в Міністерстві охорони здоров'я України проведено нараду з питань удосконалення мережі закладів охорони здоров'я, що забезпечують надання медичної допомоги хворим на COVID-19.

За словами керівника Департаменту в Одесі Олени Якименко, за результатами наради було ухвалене рішення про визначення базових (опорних) закладів охорони здоров'я, що надаватимуть медичну допомогу хворим на COVID-19.

"До базових (опорних) закладів охорони здоров'я, що надаватимуть медичну допомогу хворим на COVID-19 віднесено:
- КНП «Міська клінічна інфекційна лікарня» ОМР,
- КНП «Міська лікарня №5» ОМР,
- КНП «Дитяча міська клінічна лікарня №3» ОМР.

Перелік закладів затверджено розпорядженням Керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня пов’язаної з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 від 01.06.2021 року.

Розпорядженням керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру регіонального рівня, пов’язаної з поширенням на території Одеської області гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 від 02 червня 2021 року №10 затверджено Перелік лікарень, які визначені для надання допомоги хворим на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2.

У зв'язку з прийняттям вищезазначених Переліків закладів та значним зниженням захворюваності населення на COVID-19, наразі буде відновлено роботу стаціонарних відділень закладів, виключених з Переліку, що були раніше перепрофільовані для забезпечення медичною допомогою хворих на COVID-19".

Також, як інформує Олена Якименко на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук, у корпусі по Лідерсовському бульвару, 11 буде відновлено роботу кардіологічних відділень для надання планової кардіологічної допомоги населенню. "При цьому, після завершення усіх ремонтних робіт, відділення для лікування хворих на COVID-19 буде розгорнуто у відремонтованому корпусі за тією ж адресою, де всі ліжко-місця підключені до системи централізованого киснєзабезпечення".

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *