Одеська «Свобода» закликає місцеві ради підтримати звернення щодо заборони діяльності проросійських партій

Одеська обласна організація ВО «Свобода» закликає місцеві ради регіону, зокрема Одеську обласну раду, Одеську міську раду та Одеську районну раду підтримати звернення до Президента України, Голови Верховної Ради України, Секретаря РНБО щодо заборони діяльності проросійських антиукраїнських політичних партій – «Опозиційна платформа - за життя» та «Партія Шарія». Проект звернення свободівці пропонують розглянути на найближчих пленарних засіданнях сесій.

«На тридцятому році незалежності нашої держави українці все ще змушені позбуватися колоніального минулого та російського впливу у всіх сферах нашого життя. Революція Гідності призвела до заборони промосковських антиукраїнських партій – Комуністичної партії та Партії регіонів. Однак, і після Революції Україна змушена протистояти гібридній війні з російським впливом. Окрім боротьби, що ведеться за суверенітет на східних кордонах, є і внутрішній ворог, який розхитує ситуацію та підточує основи державотворення. Названі партії мімікрували і з’явилися під іншими назвами.

За проросійськими політиками завжди йдуть російські танки. Щоб не допустити цього, нам необхідно вже сьогодні заборонити діяльність рупорів Кремля. Члени вищезазначених політичних партій своєю діяльністю відверто заграють з країною агресором Російською Федерацію, що несе велику загрозу для економічного, політичного, соціального життя Української держави, а головне українським громадянам. Маніпулюючи нормами моралі, питаннями мови та «дружби з Російською федерацією» сприяють розколу Українського суспільства.

Ці рішучі кроки необхідні для перемоги національних інтересів України в гібридній війні з московським окупантом» – зазначено у зверненні націоналістів.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *