В Одесі попрощалися із захисником України

24 лютого Одеса простилася з учасником війни між Росією та Україною, сотником Євромайдану, патріотом Володимиром Малофеєвим. Тривалий час він боровся з наслідками онкозахворювання. Багато одеситів жертвували гроші на лікування відомого активіста. Володимир Малофеєв помер у військовому шпиталі, де проходив курс лікування.

Церемонія прощання пройшла у Будинку офіцерів.

Крім звичайних одеситів віддати останню шану герою прийшли відомі політики, активісти, ветерани АТО.

«На жаль, життєвий шлях «дяді Вови» закінчився. Але він прожив дуже славне життя. Він є символом української Одеси. Він є тою людиною, яка починала разом з нами справи з військово-патріотичного виховання тут у нас на Одещині з молоддю. І він просто був хорошою людиною з непростим характером. Прямолінійний, але наш, справжній. Тому Царство Небесне йому, земля пухом. Такий життєвий шлях, як пройшов дядя Вова є прикладом для інших», - наголосив під час спілкування з журналістами ветеран АТО Сергій Гуцалюк.

Попрощатися із захисником України до Одеси приїхав Голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок. «На Сході всі його кликали дядя Вова. Це елемент певної поваги його мудрості, його патріотизмові, його особливості. Він завжди був здатен при будь-якій ситуації знайти правильне слово й вмотивувати будь-кого. Незадовго до смерті, будучі вже дуже хворим, знаючи, що є проблеми, він все одно приходив на партійні збори, він брав активну участь. Це була така особлива людина, яка горіла від початку до кінця. Нам усім дуже сумно. Нехай з Богом спочиває. Це «свободівець», який воював, який був добровольцем, служив у збройних силах України. І зараз він там нагорі, десь біля Бога, далі продовжує свою справу. Ми знаємо, що герої не вмирають. А дядя Вова – він таки був героєм. Справжнім героєм! Не фальшивим, не фейсбучнім. Ми будемо завжди про нього пам»ятати», - наголосив Голова ВО «Свобода».

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *