Парафії Одеського екзархату УГКЦ долучилися до акції «Нагодуй бідного»

Парафії Одеського екзархату УГКЦ активно долучилися до загальноцерковної акції «Нагодуй Бідного». Більшість громад протягом жовтня та листопада збирали продукти у храмі, щоб сформувати продуктові пакунки для потребуючих.

На парафіях УГКЦ міст Берислав та Южне, сіл Червоновершка та Сонячне, парафіяни і священники розносили благодійні пакунки по домівках. В Одесі, сотрудник катедрального храму св. ап. Андрія Первозванного о. Ігор Тарас спільно з Лицарями Колумба вийшли на вулиці міста, щоби роздати потребуючим харчові пакети.

У м. Южноукраїнськ, на подвір’ї храму Всіх Святих Українського Народу, парох спільно з волонтерами-рятувальниками організували благодійний сніданок для потребуючих мешканців міста.

Акція «Нагодуй бідного» проходила в усіх парафіях Української греко-католицької церкви 15 листопада у межах відзначення Всесвітнього Дня убогих. Метою цієї акції є допомогти продуктами потребуючим, а саме: особам похилого віку, безхатченкам, багатодітним, малозабезпеченим сім’ям, вдовам, людям з інвалідністю та тим, які опинилися у складних життєвих обставинах.

 

 

 

 

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *