Голова облдежадміністрації нагадав, що на Одещині проходять вибори, а не гуморина

Хочу нагадати, що на Одещині проходять вибори, а не Гуморина: в одній з ОТГ виборча комісія загубила протоколи, члени комісії покинули дільницю, а один з кандидатів вже встиг провести сесію громади.
Ситуацію оцінюють правоохоронці. Про це голова облдержадміністрації Максим Куций написав на власній сторінці у соцмережі Фейсбук.

Він попрохав всіх тримати себе в руках та не лізти попередь батька в пекло.

"Станом на 12 годину всі дільниці Одеської області завершили підрахунок голосів, проте офіційних результатів ще немає.

Наразі голови дільниць привозять протоколи підрахунків до територіальних виборчих комісій. Вже відомо, що бюлетені здали вже 1 135 дільниць — це 79% від загальної кількості. Комісії, які привезли протоколи з похибками, спрямовують на перерахунок. Наразі в регіоні перераховують голоси 13 виборчих дільниць",- наголосив Максим Куций.

Він подякував всім членам виборчих дільниць, які майже без відпочинку рахують голоси наших мешканців. "Вже скоро Одещина дізнається офіційні результати місцевих виборів 2020.

Разом із поліцією ми стежимо за процесом підрахунку голосів та реєстрації протоколів. Про остаточну кількість порушень та складені адміністративні протоколи ми будемо регулярно сповіщати.

Тож зберігаємо спокій та чекаємо на остаточні результати місцевих виборів".

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *