Саакашвили обменялся плевками с донецким коллегой

Губернатор Донецкой области Павел Жебровский обругал недавний визит в “свой” регион губернатора Саакашвили:

“Думаю, що багато хто цей пост піддасть остракізму, але замовчати тупий піар не можу. Два дні назад на Донеччину приїжджав піарщик Саакашвілі. Був дуже здивований, що в батальйоні з Одещини немає туалетів і з барського плеча пообіцяв їх встановити. Хочу сказати, що майже всі голови ОДА давно підтримують свої батальйони і на цьому піару не роблять, вважють це своїм обов”язком.Він пройшовся по Маріуполю і глибокодумно вказав (сам собі і ютубу), які будинки зносити і які будувати, Пообіцяв, що його спеціалісти допоможуть в створенні ЦНАПів, але про це ні слова не проронив ні меру, ні голові ОДА. До речі, ми створили з цього приводу робочу групу під патронатом віце-прем”єра Зубка Г.Г., співголовами якої є мій перший заступник і нардеп Найєм. У нас на Донеччині дуже багато проблем і недопрацювань, ми вдячні за підказку всім небайдужим, але не можемо сприймати піар на нашій біді і проблемах. Пане Саакашвілі, займіться проблемами Одещини, бо Вас там давно не бачили. Вибори у нас ще не почались. Популізм не принесе добра Україні. А за щиру допомогу, пораду і підказку ми будемо Вам вдячні”.

Саакашвили не замедлил с ответом:

“«Рабочую группу» они создали, только нашим солдатам не становится теплее от того, что уже энная рабочая группа будет протирать штаны в теплом кабинете. Был бы в стране элементарный порядок, этого главу ОГА, который раньше был замом генпрокурора по борьбе с коррупцией и запомнился такими же рабочими группами и нулевым результатом, давно бы уволили. Такие «губернаторы» – прямой результат кадровой ситуации, когда назначают по объему денежного состояния.
Для тех, кто не знает, это один из крупнейших фармацевтических олигархов в Украине и именно из-за того, что такие фармацевты срослись с государством, у нас одни из самых дорогих лекарств в мире.”


Источник: hrabro.com

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *