Квесты: The Guardian in Odessa

Вам відома історія про Україну, якої не знають інші? Маєте шанс розповісти її всьому світові!

«The Guardian прямує в Україну» – всеукраїнський конкурс документальних проектів від найвпливовішого британського видання, спільно з Docudays UA та Британською Радою в Україні!

Візьміть участь у конкурсі та отримайте фінансування на реалізацію проекту.

Презентація конкурсу за участю Чарлі Філліпса, очільника відділу закупівлі та виробництва документального кіно у The Guardian пройде в Одесі 13 грудня о 13:00 у вільному просторі Hub Вітальня за адресою вул. Грецька 1а.

Вхід вільний. Попередня реєстрація за посиланням https://goo.gl/NN796V обовязкова.

Саме Чарлі Філліпсу належить ідея створення The Guardian documentary. «Цей новий слот створено для коротких міжнародних документальних фільмів, що поєднують найкращі елементи нашої роботи – оповідання історій та журналістику». Зараз редакція The Guardian documentary шукає українського режисера, який зможе цікаво розповісти непересічну історію. Чарлі Філліпс вважає, що світ іще не почув достатньо голосів з України: «Навіть попри нестабільну ситуацію в Україні, очевидно, що тут є просто неймовірні історії, яких інші не чують, особливо в онлайні. Наша головна мета в The Guardian – допомогти бути почутими тим, кого зараз не чують, та розширити доступ до міжнародних історій, і я певен, що конкурс в Україні допоможе нам досягти цієї мети».



13 декабря, воскресенье, 13:00
Hub Гостиная
обязательная регистрация



Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *