ГАИшники как фашисты начали травить украинцев газом! (ВИДЕО)

Сегодня, 16 января 2012 года на сайте youtube.com появилась видеозапись очередного шокирующего беспредела работников ГАИ Тернопольской области, который произошел 12 числа этого месяца.

Так, без явных на то оснований, ГАИшник (патруль 0268) засунул к водителю в салон автомобиля баллончик и стал травить газом. В процессе распрыскивания слезоточивого газа, инспекторы пытались взломать боковое стекло машины.

Согласно ст. 12 Закона Украины "О милиции" застосуванню сили, спеціальних засобів і вогнепальної зброї повинно передувати попередження про намір їх використання, якщо дозволяють обставини.
Без попередження фізична сила, спеціальні засоби і зброя можуть застосовуватися, якщо виникла безпосередня загроза життю або здоров'ю громадян чи працівників міліції.

Согласно ст. 14 Закона Украины "О милиции" працівники міліції мають право застосовувати сльозоточиві речовини у таких випадках:

1) для захисту громадян і самозахисту від нападу та інших дій, що створюють загрозу їх життю або здоров'ю;

2) для припинення масових безпорядків і групових порушень громадського порядку;
3) для відбиття нападу на будівлі, приміщення, споруди і транспортні засоби, незалежно від їх належності,

4) для затримання і доставки в міліцію або інше службове приміщення осіб, які вчинили правопорушення, а також для конвоювання і тримання осіб, затриманих і підданих арешту, взятих під варту, якщо зазначені вище особи чинять опір працівникам міліції або якщо є підстави вважати, що вони можуть вчинити втечу чи завдати шкоди оточуючим або собі;

5) для припинення масового захоплення землі та інших дій, що можуть призвести до зіткнення груп населення, а також діянь, які паралізують роботу транспорту, життєдіяльності населених пунктів, посягають на громадський спокій, життя і здоров'я людей;

6) для припинення опору працівникові міліції та іншим особам, які виконують службові або громадські обов'язки по охороні громадського порядку і боротьбі із злочинністю;

7) для звільнення заложників.

Ни одного из перечисленных в законе случаев на данном видео не зафиксировано. Видимо, ГАИшники решили перейти на новый уровень издевательств над населением Украины. Теперь, в ход пошел любимый немецкими фашистами ядовитый газ.

"Дорожный контроль" готовит к публикации полную версию видеозаписи.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *