Одесская область: объявлена охота на грабителей

1«Приморські крадіжки» - так називають правоохоронці останні пригоди. Минулого тижня до міського відділу Южного надійшло відразу три заяви від жителів по вулиці Приморській про проникнення до їх квартир. А у суботу, 11 червня, до правоохоронців звернулася жінка, у якої з автомобілю викрали сумочку.

Заяви від трьох жителів по вулиці Приморській надійшли до слідчих в один день. У двох квартирах злодії поцупили цінні речі, в основному золото. В одній було зафіксовано проникнення, але крадіжок не виявлено.

11 червня, серед білого дня, автомобіль «Фольсфаген» під’їхав на паркову біля будівельного супермаркету у Южному. Невідомий чоловік вибив скло в мікроавтобусі та вкрав жіночу сумку. Момент прибуття злодіїв на паркову зафіксували камери відеоспостереження. Автомобіль повільно під’їхав на стоянку, зупинився біля білого мікроавтобусу. З машини вийшов невідомий, певний час перебував біля мікроавтобусу, після чого сів у автомобіль і зникли з місця.

По версії правоохоронців, номера на машині «Фольсфаген» вкрадені. У базі даних ці номера числяться за автомобілем ЗАЗ. Поліцейські передбачають, що крадії не місцеві.

Трагічний випадок стався на березі моря 13 червня. Чоловік 1974 року народження, житель Южного покінчив життя самогубством. Повішаний на дереві труп мужчини виявили люди, які вигулювали свої собак на березі моря.  Слідчі встановили родичів загиблого. За повідомленням правоохоронців, слідів насильницької смерті встановлено не було.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *