Прокуратура не боится незаконного прослушивания Корбана

Послухав оприлюднені Генпрокуратурою записи прослуховування телефонів колишнього першого заступника голови Дніпропетровської облдержадміністрації Корбана та інших відомих нині осіб. Стало цікавим, хто ж це додумався їх легалізувати й зняти гриф «цілком таємно»?.. Але головне – в якому саме кримінальному провадженні півтора роки тому здійснювалось прослуховування й на підставі яких саме аргументів слідчого суд дозволив зняття інформації з каналів зв’язку? Принаймні, прослуховування почалось ще до так званого викрадення Сергія Рудика, яке зараз розслідується в ГПУ з використанням оцих самих записів.

Власне, дозвіл на прослуховування могли дати лише дві людини: або колишній голова Апеляційного суду м.Києва Антон Чернушенко, або легендарна Маша Приндюк – теперішня соратниця Сакварелідзе, яка в 2003 році уславилась тим, що випустила з-під варти викрадача Ґонґадзе Олексія Пукача. Напевно, «двійку» санкціонувала Приндючка. Бо Чернушенко, той хоча б цікавився змістом процесуальних документів, які підписував. А Машка може саме себе на прослушку поставити й не помітить.

Найцікавіше в історії з викраденням Рудика – це те, що мовчить сам потерпілий. У той час як Генпрокуратура розпинається, доводячи, що злий Корбан викрав одного з лідерів партії «Свобода» Сергія Рудика й примусив його написати заяву про вступ до створеного «Свободою» добровольчого батальйону «Січ», жертва злочину сидить мовчки й ніяких прес-конференцій не влаштовує. Тож виникає запитання: а з чого в ГПУ вирішили, що мав місце примус? – Може Рудик, сам захотів захищати Батьківщину? – А Корбан йому просто допоміг скласти відповідну заяву.

Тож нехай народний депутат України Сергій Рудик зараз публічно виступить і розповість, як він опинився на фронті – за покликом сумління чи захищати Україну його примусив єврей Корбан.

Володимир Бойко


Источник: hrabro.com

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *