Окупанти вбили захисника України з Одеської області, який виконував бойове завдання

Жителям Саф’янівської громади сьогодні, 18 вересня, сповістили важку звістку про те, що, боронячи рідну державу від загарбників та окупантів, загинув хоробрий захисник, їх земляк та сусід Олександр Миколайович Петруша. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Саф’янівську територіальну громаду.

Саф’янівська сільська рада та її виконавчий комітет висловлюють щирі слова співчуття родині загиблого. Олександр назавжди залишиться в серцях як символ мужності та самовідданості.

“На землі залишаються прапори, а журавлики і соколи відлітають у небо, несучи на крилах свої мрії і плани. Ще один журавель, Петруша Олександр Миколайович, відлетів від нас. Він пішов не просто, він боровся за своє життя, за нас із вами і за нашу Україну. Важко знайти слова, які б могли заспокоїти ваш біль, але ми хочемо, щоб ви знали: в цей важкий час ми з вами. Нехай спогади про Олександра принесуть вам хоч трохи розради, а його героїчний вчинок служить прикладом для всіх нас! Сил та мужності вам пережити цей важкий час. Нехай душа Олександра спочиває з миром. Вічна пам’ять воїну Олександру!“, – йдеться в офіційному повідомленні громади.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews