Подія.ІНФО: Хто такий Артем Дмитрук

Хто ж такий Артем Дмитрук окрім того, що він є учасником низки кримінальних проваджень, побив військового просто посеред білого дня у Києві та увірвався на засідання земельної комісії в Одесі? Це народний депутат, який у 2019 році разом зі Слугами народу був обраний у Верховну раду. Але вже наприкінці 2021 року Слуги народу вигнали Артема Дмитрука. І вже у 2022 році він увійшов до депутатської групи Відновлення України, куди збіглися депутати від політичної партії ОПЗЖ, яку заборонили за проросійські погляди. Наразі Артем Дмитрук засідає у Верховній раді в одній групі разом із «колишніми» учасниками російського напрямку. У 2024 році Артем Дмитрук став іподияконом УПЦ МП. Московський патріархат просуває народного депутата України у своїх ланках. Варто додати, що іподиякон – це найстарший церковнослужитель російської православної церкви.

Що може пов’язувати Артема Дмитрука та сім’ю Зарічанських? Дослідивши усі публічні матеріали у мережі інтернет та згідно різних українських та закордонних реєстрів журналістами та активістами було знайдено два документи – два паспорти російської федерації. В одному з паспортів російської федерації зазначена Зарічанська Інара Леонідовна. Згідно даних цього паспорту він був отриманий у 2017 році. І це все після того, як росія вторглася та окупували території України та нахабно вбивали українських військових та народ України. На фото у документі людина дуже схожа саме на рестораторку Зарічанську Інару. Разом з тим було знайдено російський паспорт на ім’я Галаєва Софія Олеговна. На фото у паспорті дівчина дуже схожа на доньку Інари Зарічанської – Софію Зарічанську (так вона підписана у соціальних мережах). У цього паспорту вже сплили строки дії, але можна припустити, що паспорт російської федерації було поновлено або зроблено новий. Разом з тим з деяких джерел є інформація, що сім’я Зарічанських володіє російською нерухомістю біля москви. Нажаль ми поки що не можемо це підтвердити документом тож можемо лише припускати таке існування. За інформацією деяких джерел у 2020 році Андрій Зарічанський відправляв бригаду будівельників до росії аби відремонтувати будинок біля Москви. Сподіваємось, що нам вдасться поспілкуватись з цими будівельниками та вони дадуть пояснення журналістам.

Отже Артем Дмитрук, нардеп, який відстоює Московський патріархат в Україні та згідно журналістських розслідувань може бути причетним до московських інтересів та сім’я Зарічанських, які також можуть мати російські паспорти та можуть підтримувати проросійські наміри діють разом у своїх власних інтересах. Ми можемо припустити, що усі публічні відео - лише намір показати про виконану роботу по окремим місцям та здобути власну вигоду. І це ми ще не згадували про можливу участь Зарічанських у московському патріархаті. Адже за даними деяких джерел зарічанські завозили меблі для власних ресторанів через УПЦ МП аби не сплачувати податки та не фігурувати як імпортери.

Подія.ІНФО  

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews