Юним жителям та гостям Одеси правила поведінки на морі

Працівники ювенальної превенції Одеського районного управління поліції № 1 провели профілактичні бесіди з дітьми на пляжах, набережних, у парках та інших громадських місцях міста.

Підлітків поліцейські закликали відвідувати тільки обладнані для купання пляжі і біля яких є укриття, не запливати далеко і не допускати пустощів у воді, хапань за ноги та руки, пірнань з висоти, а якщо під час відпочинку лунає сигнал «Повітряна тривога», негайно прямувати у безпечне місце та чекати там на «відбій».

Маленьким дітям наголосили, що не можна відходити від дорослих, а заходити без них у воду і поготів. Натомість під час купання обов’язково треба користуватися жилетами, кругами чи іншими надувними засобами, що дозволяють триматися на поверхні.

Також правоохоронці закликали молодь берегти навколишнє середовище і не засмічувати воду та узбережжя, а прибирати за собою сміття.

Бажаємо дітям гарного літнього відпочинку та приємних вражень від канікул.

Звертаємось і до дорослих: піклуйтесь про неповнолітніх дітей, навчайте їх правил безпеки життєдіяльності, показуйте на власному прикладі.

Одеське районне управління поліції № 1

Поліцейські нагадали юним жителям та гостям Одеси правила поведінки на морі

Поліцейські нагадали юним жителям та гостям Одеси правила поведінки на морі

поліцейські нагадали юним жителям та гостям одеси правила поведінки на морі

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews