Голова Ізмаїльської РВА Родіон Абашев: Допомога ЗСУ від територіальних громад з початку року до 15 травня складає понад 22,6 млн. грн

31 травня 2024 року голова Ізмаїльської районної державної адміністрації Родіон Абашев провів нараду щодо спостереження прозорості та підзвітності на території Ізмаїльського району, у якій взяли участь заступниця голови Ізмаїльської РДА Ірина Холостенко та в.о. керівника апарату Ізмаїльської РДА Світлана Тіткова.

Ізмаїльською районною державною адміністрацією постійно ведеться моніторинг запланованих публічних закупівель територіальних громад на суму понад 50 тис. грн.

Питання використання коштів державного та місцевого бюджетів органами виконавчої влади та місцевого самоврядування є актуальним в умовах воєнного стану.

Наразі в пріоритетах нашої держави — забезпечення ЗСУ, тому потрібно з великою відповідальністю планувати видатки бюджету, враховуючи першочергові потреби держави у спрямуванні коштів на потреби обороноздатності України.

На нараді були розглянуті публічні закупівлі, що були проведені територіальними громадами за період з 18 по 24 травня поточного року, щодо їх доречності та доцільності. За означений період було оголошено 24 лота на загальну суму 23,2 млн. грн.

Допомога ЗСУ від територіальних громад з початку поточного року по 15 травня складає понад 22,6 млн. грн.

За підсумками наради в її учасників не виникло зауважень до процедури проведення тендерів.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews