Виставка шкільних малюнків «Ніхто так не вірить у нашу Перемогу, як я» відкрита в Ізмаїлі

За ініціативи голови Одеської обласної державної (військової) адміністрації Олега Кіпера в Одеській області протягом 2023-2024 рр. було організовано та проведено конкурс шкільного малюнку з виразною назвою, взятої з цитати, яка прозвучала з вуст Президента України Володимира Зеленського «Ніхто не вірить у нашу перемогу так, як я».

З 20 по 25 травня 2024 року у місті Ізмаїл у комунальній установі «Обласний центр естетичного виховання ім. Е. Євдокимової» проходить виставка шкільних малюнків «Ніхто не вірить у нашу перемогу так, як я».

21 травня 2024 року заступниця голови Ізмаїльської районної державної адміністрації Марина Деной разом з представниками відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту відвідали цей захід. Заступниця голови висловила своє захоплення творчістю дітей та підкреслила важливість таких проєктів для підтримки морального духу в суспільстві.

Роботи дітей сповнені оптимізму, віри в перемогу та майбутнє, і є яскравим прикладом того, як мистецтво може об'єднувати та надихати. Ця виставка є частиною великого обласного проєкту, який подорожує освітніми закладами та картинними галереями Одеської області, дозволяючи всім бажаючим ознайомитися з творчістю юних художників.

У виставці також взяли участь учні закладів загальної середньої освіти з різних громад Ізмаїльського району, представивши свої роботи, які відображають їхнє бачення перемоги та надії на світле майбутнє.

Запрошуємо всіх відвідати виставку та підтримати наших молодих талановитих художників, які своєю творчістю наближають нас до перемоги!

Відвідати виставку можна щоденно з 9:00 до 17:00

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews