В Ізмаїлі юні спортсмени продемонстрували командний дух та витримку

Зональні змагання проєкту "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги" з баскетболу серед юнаків та дівчат відбулись в Ізмаїльському Палаці спорту.

Серед почесних гостей заходу були заступник Ізмаїльського міського голови Сергій Лузанов, заступниця голови Ізмаїльської районної державної (військової) адміністрації
Марина Деной, голова Болградської РД(В)А Михайло Шарафаненко, майстер спорт України з футзалу, чотириразовий чемпіон України Дмитро Бербенцев, амбасадор проєкту – багаторазова чемпіонка України з боксу, срібний призер чемпіонату Європи та світу з боксу, майстер спорту міжнародного класу, вихованка Заслуженого тренера України Генадія Румянцева Ольга Новікова.

«Наповнене спортивне життя в умовах повномасштабного воєнного вторгнення росії в України є можливим завдяки винятковому героїзму, самовідданості, звитязі та мужності наших Сил безпеки та оборони, які невпинно захищають Україну від російських окупантів», - підкреслив Сергій Лузанов у своєму зверненні до учасників заходу, які Хвилиною мовчання вшанували памʼять всіх, хто віддав своє життя за нашу Перемогу.

Проєкт, спрямований на підтримку спортивного розвитку учнівської молоді та популяризацію здорового способу життя через залучення до спорту, зібрав дівочі команди «Імператорські пінгвіни» (Ізмаїльський ліцей з гімназією №6), «Блискавка» (Татарбунарський ліцей), «Південні дельфіни» (Яськівський ліцей), «Бессарабські вовки» (Камʼянський ліцей), а також юнацькі «Спритні леви» (Б.-Дністровський ліцей №1), «Єноти» (Ізмаїльська гімназія №9 з початковою школою), «Фонтан» (Одеський ліцей «Фонтанський») та «Білоголові орлани» (Виноградівський опорний заклад освіти - ліцей з дошкільним відділенням, початковою школою та гімназією Арцизької міської ради).
Суддівська колегія змагань – Роман Коржилов, Микола Шкьопу, секретар змагань - Галина Слєпньова.
Юні спортсмени продемонстрували не лише свої навички, але й командний дух та витримку, а вболівальники – невпинну емоційну підтримку «своїх» команд.

За результатами зональних змагань перші місця посіли юнацька команда Одеського ліцею та дівоча команда Ізмаїльського ліцею № 6 з гімназією, на другому – юнацька команда Ізмаїльської гімназії №9 з початковою школою та дівоча команда Татарбунарського ліцею.

Сьогодні вони змагаються в Одесі на наступному етапі проєкту. Тож побажаємо юнім спортсменам успіхів!

Кожний спортивний захід в умовах повномасштабного воєнного вторгнення росії в Україну є свідченням нашої незламності та є можливим через стійкість та незламність Сил безпеки та оборони України, що відстоюють право українського народу на майбутнє.

«Ми вдячні Захисникам та Захисницям за кожну мить, яку маємо можливість прожити на рідній землі», - наголосив мер Ізмаїла Андрій Абрамченко.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews