Одеситам розповіли про міську програму компенсації за лікування

Тривають зустрічі з мешканцями Суворовського району в Одесі. Цього разу депутати обласної ради Сергій Страшний та Александр Ахмеров зустрілись з людьми, які проживають у будинку на вулиці Бочарова 10.

Вони звертались із проханням допомогти із ремонтом системи холодного водопостачання будинку. Тож прийшли з доброю новиною: наказ мешканців вдалось дуже швидко виконати й на цей момент бригада фахівців вже розпочала роботи.

«Говорили не лише за це. Кожен мав змогу розповісти про першочергові потреби. Якщо узагальнити, то мешканці попросили якнайшвидше організувати асфальтування доріжок з двох боків будинку. Взяли до відома і вже працюємо над тим, аби задовольнити й цю потребу.

Своєю чергою розповіли про міську програму компенсації за лікування, яка у нас діє впродовж кількох років: хто має право нею скористатись, які документи потрібні, які розміри цієї компенсації можуть бути. Крім цього відповіли на питання щодо пенсійного забезпечення», - йдеться у повідомленні на офіційній сторінці Сергія Страшного.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews