ДТП в Одеській області: травмувався один з водіїв

Нагадаємо, автопригода сталася вчора, 9 травня, вночі на автодорозі Київ – Одеса неподалік села Дубинове.

Пошкоджені транспортні засоби виявили поліцейські з Миколаївської області, які їхали зі службового завдання. Вони ж викликали на місце події колег з Одещини та медиків.

Попередньо встановлено, що водій автопотягу «MAN», рухаючись у напрямку міста Одеса, з неуважності допустив наїзд на автопотяг «Volvo», водій якого здійснив аварійну зупинку на правому узбіччі дороги.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувався керманич вантажівки «MAN». Його ушпиталили до районної лікарні, де діагностували перелом кісток гомілкостопа та забої.

Водій другого транспортного засобу не постраждав.

Обох чоловіків перевірили на стан сп’яніння, вони були тверезі.

Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. В рамках провадження транспортні засоби поміщено на арештмайданчик та призначено низку судових експертиз.

Встановлюються повні обставини автопригоди.

Поліцейські закликають водіїв неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, бути уважними за кермом, особливо в умовах недостатньої видимості. Дотримуйтесь швидкісного режиму та інтервалу. Не наражайте на небезпеку себе та оточення.

Подільське районне управління поліції Одещини

поліцейські розслідують обставини дтп у подільському районі за участю двох вантажівок

поліцейські розслідують обставини дтп у подільському районі за участю двох вантажівок

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews