Хмільний відпочинок в Одесі завершився жорстоким побиттям

Правоохоронці встановили, що в одному з дворів багатоповерхівки Хаджибейського району Одеси чоловіки 40 та 41 року познайомились під час хмільного відпочинку. В розпал застілля старший звинуватив молодшого у викраденні документів і, не розбираючись, побив його.

Зловмисник з місця події втік. А потерпілого з тілесними ушкодженнями у вигляді багатоуламкового перелому скроневої кістки та скулоорбітальної гематоми госпіталізували до лікарні.

Вже наступного дня поліцейські встановили особу зловмисника та його місцезнаходження.

«Ми затримали фігуранта в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України і, зібравши достатню кількість доказів, під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від пʼяти до восьми років. За нашим клопотанням суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває», - зазначила слідча відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 Лариса Соколова.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews