В Одесі керівник благодійного фонду «Аджалик» привітав поліцейських карного розшуку зі 105-ю річницею служби

15 квітня, 105 років тому, почав свою історію карний розшук. Про славні роковини нагадав у своєму привітанні керівник благодійного фонду «Аджалик» Сергій Кривенко.

«Сьогодні це один із найбільших і найважливіших підрозділів поліції, працівники якого розкривають злочини, встановлюють і затримують небезпечних злочинців, розшукують безвісті зниклих людей. В умовах повномасштабної війни роботи у працівників карного розшуку побільшало - вони долучилися до оперативної роботі у складі зведених загонів ГУНП на деокупованих та прифронтових територіях. Ви працюєте зі щоденним ризиком для життя і здоров’я заради спокою людей в містах нашої держави.

Оперативна служба завжди пов’язана з ризиком та вимагає залізної волі, сміливості та самовідданості. На жаль, іноді це коштує життя - за роки Незалежності України під час виконання службових обов’язків загинуло багато працівників карного розшуку. Шануємо та пам’ятаємо загиблих Героїв …

У кожної людини є янгол охоронець. Зважаючи на небезпечну роботу співробітників карного розшуку, хочу побажати вам не випереджувати свого янгола охоронця! Бережіть свої сімʼї», - йдеться у привітанні керівника фонду «Аджалик».

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews