Одесит, який вирвав з рук незнайомки 5000 гривень, потрапив за грати

Фігурант блукав на залізничному вокзалі у пошуках «легкої наживи» і помітив біля одного з банкоматів пані, яка знімала готівку. Чоловік почав випрошувати у незнайомки гроші, але почув відмову. На цьому він не зупинився, а дочекався, коли вона отримає кошти, і раптово вирвав їх у неї з рук та кинувся тікати.

Потерпіла наздогнала грабіжника і спробувала забрати у нього свої п’ять тисяч гривень, але він відштовхнув її і все ж таки втік. А втім, розпорядитися награбованим правопорушник не зміг. Крики жінки про допомогу почули поліцейські, які забезпечували правопорядок на залізничному вокзалі. Вони наздогнали і затримали втікача.

«Ми вилучили у чоловіка незаконно отримані гроші та повернули власниці. На підставі зібраних доказів, під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси, правопорушнику висунули обвинувачення за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, вчиненому в умовах воєнного стану, та скерували обвинувальний акт до суду. Суд розглянув надані нами докази, визнав обвинуваченого винним у скоєнні даного злочину і призначив йому покарання у вигляді трьох років увʼязнення», - зазначила слідча відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 Марина Єрмоленко.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews