В Одесі волонтери закликали небайдужих підтримувати лікарів, які рятують життя захисників України

Військова лікар штурмового батальйону Євгенія Легенда - скромна українська жінка, яка врятувала багато військових побратимів. Чоловік загинув на війні. Сама вона отримала важкі поранення. Перенесла 32 операції, 4 з яких проведено в Латвії. Завдяки програмі Charitable Fund Adjalyk Благодійний Фонд Аджалик «Бог діє через наші серця» та фінансовій підтримці небайдужих з 15 квітня 2024 року у Євгенії розпочнеться тривале лікування в Німеччині, в м.Мюнхен. Про це повідомив керівник фонду «Аджалик» Сергій Кривенко.

«Багато хто з нас не уявляє яка кількість на теперішній час поранених військових, поліцейських, спецпризначенців, цивільних потребують тривалого лікування, реабілітації. Всі лікарі світу допомагають українцям.

Ми вдячні всім українським та іноземним лікарям, які витягають поранених з того світу в незалежності то військовий або цивільна особа», йдеться у повідломленні відомого волонтера..

На знак пордяки всім військовим та цивільним медикам за врятовані життя українців Сергій Кривенко закликав написати щирі побажання Євгенії та іншим пораненим військовим ЗСУ на його сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews