В Одесі продовжують молитися за Перемогу України

Цілодобово, з благословення митрополита Агафангела, лунають молитви за мир та Перемогу України у храмах та монастирях Одеської єпархії УПЦ. Відбувається це з першого дня повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Переповнений храм віруючих зібрав Акафіст перед Касперівською чудотворною іконою Пресвятої Богородиці. Саме перед цією іконою тривають молитви про захист Одеси від ворожих нападів.

З образом Касперівської Богородиці проводили хресну ходу навколо Одеси з молитвами про мир.

«Акафіст перед Касперівською чудотворною іконою Пресвятої Богородиці. Дай нам, Матінко Божа, Своє благословення! Спаси і збережи», - пише на власній сторінці в соцмережі Фейсбук настоятелька Одеського Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря УПЦ, матушка Серафима.

Одеська єпархія УПЦ продовжує невтомно допомагати наближати Перемогу. Допомога надається військовим, родинам загиблих героїв, постраждалим під час ракетних обстрілів в Одесі та Херсоні, переселенцям з різних областей України та одеситам, які опинилися за межею бідності.

Жіноча обитель УПЦ в Одесі також створила притулок для кішок та котів,які втратили господарів зи початку війни. Тут надають допомогу безпритульним тваринам та шукають їм нових господарів.

 

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews