В Одесі допомагають постраждалим від атак окупантів

Міські служби разом з благодійними організаціями надають допомогу одеситам, які постраждали від російських атак на місто. Про це повідомляє сайт мерії.

Оперативну допомогу отримали й мешканці 20 приватних будинків і гуртожитку, що були пошкоджені внаслідок ракетної атаки 29 березня. Всім їм було надано будівельні матеріали. А представники КП «ЖКС «Хмельницький» провели роботи з закриття віконних отворів плівкою та прибирання територій навколо пошкоджених будівель.

Крім того, постраждалі отримали одноразову допомогу в розмірі 10 800 грн на особу від Міжнародної організації «Норвезька рада у справах біженців» (NRC).

Наразі цю допомогу отримали 54 родини (168 осіб). Як зазначила радниця Одеського міського голови з гуманітарних питань Вероніка Етнарович, районні адміністрації, комунальні служби та міжнародні організації відпрацювали алгоритм дій та працюють однією командою під час надзвичайних ситуацій, викликаних атаками ворога.

«Така координація дає можливість у найкоротші строки прийти на допомогу та ефективно реагувати на всі виклики, що виникають. Вдячна Хаджибейській райадміністрації, ГО «Десяте квітня», NRC і комунальникам за злагоджену роботу», - подякувала Вероніка Етнарович.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews