Сергій Кривенко: Світ обʼєднався для допомоги українцям, а в тилу відбуваються непоодинокі випадки протилежного

Керівник благодійного фонду «Аджалик» в Одесі схвильований фактами перешкоджання діяльності волонтерів та незаконного тиску на бізнес, який сплачує податки. Про це
Сергій Кривенко написав в дописі на власній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

За його словами, майже всі Благодійні Фонди та громадські організації України, які допомагають військовим автомобілями, намагаються в них доставляти гуманітарну допомогу яку добровільно дарують іноземці (їжа, одяг, медикаменти, предмети гігієни, генератори, тощо). «Звісно, що при перетину кордону подається одна гуманітарна декларація на одну автівку та гуманітарний вантаж в середині. Військовим автівка. Те, що в середині, якщо не потрібно військовим, роздається в громадах, які цього потребують. Це загально-прийнятий процес. Як правило підтверджується документально, відео, фото доказами живих конкретних людей, які отримали допомогу. Дуже сумно, що окремі люди наділені державними повноваженнями не розуміють цього, чи спеціально не хочуть розуміти…», - пише керівник фонду «Аджалик».

Сергій Кривенко наголосив, що окрема тема це «напади» на бізнес, який платить податки, з метою «обілетити», чи спонукати до «співробітництва».

«Як у нас кажуть «кому війна, а кому…».
Кожного дня втрачаємо друзів, рідних, односельців на цій клятій війні. Кожного страшного дня війни. Військові два роки без заміни, весь світ обʼєднався в допомозі українцям, а в тилу відбуваються непоодинокі випадки протилежного», - розповів відомий волонтер.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews