Ігуменя жіночого монастиря УПЦ в Одесі: Він був святою, прозорливою людиною

Тисячі одеситів прийшли вшанувати роковини смерті блаженного старця Іоанна Жуковського, якого поховано на Другому християнському цвинтарі міста поруч з ділянкою де поховані багато черниць Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря УПЦ.

Наша інтернет-газета повідомляла, що напередодні група небайдужих православних волонтерів взяла участь в роботах з облаштування ділянок на цвинтарі, де поховані блаженний старець то чорниці обителі.

До місця поховання блаженного старця, яка б на вулиці не була погода, щодня приходить багато містян з різноманітними проблемами. Після щирих молитов біля місця поховання старця люди отримають зцілення від невиліковних хвороб та вирішення багатьох проблемних життєвих питань

У річницю смерті старця Іоанна Жуковського протягом дня тривала безперервна молитва. Зібрані під час панахид пожертви будуть спрямовані на відновлення Спасо-Преображенського собору, який напівзруйнувала ворожа ракета.

Серед тих хто вшанував роковини серті старця була ігуменя Одеського Свято-Похангело-Михайлівського жіночого монастиря УПЦ.

«Панахида на могилі блаженного старця Іоанна Петровича Жуковського в день роковин його смерті. Жив у нашому монастирі в 1940-1950-х роках.
Був святою, прозорливою людиною», - пише матушка Серафима на власній сторінці в соцмережі Фейсбук.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews