ДТП в Одеській області: маленька пасажирка автівки з тілесними ушкодженнями доставлена до лікарні

Автопригода сталася на території Таїровської селищної громади. Поліцейські попередньо встановили, що водійка легковика «SMART», рухаючись зі сторони м. Одеси у напрямку с. Сухий Лиман, зупинилась у лівій крайній смузі для повороту ліворуч. Позаду у попутному напрямку рухався автомобіль «HYUNDAI», водій якого допустив наїзд на «SMART», який в свою чергу винесло на смугу зустрічного руху, де сталось зіткнення з легковиком «RENAULT».

В результаті автопригоди водії «HYUNDAI» та «SMART», а також 7 річна пасажирка другої автівки з тілесними ушкодженнями були доставлені до лікарні.

Водію «HYUNDAI» діагностували закриту черепно-мозкову травму, керманичці «SMART» - ЗЧМТ, перелом лівої плечової кістки, тупу травму живота, а її малолітній донці - ЗЧМТ, тупу травму живота та грудної клітки.

На місці автопригоди працювали слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції територіального підрозділу поліції. Повні обставини події встановлюються. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews