Стало відомо про смерть жительки Березівки Одеської області, яка допомагала організовувати евакуацію

Після важкої тривалої хвороби на 44 му році життя померла Валентина Шведова. Про це у повідомленні на сторінці керівника благодійного фонду «Аджалик» Сергія Кривенка.

«Валентина була надзвичайно світлою людиною. Долею долі вона останній час мешкала в Німеччині. Її постійна посмішка надихала всіх нас на найкраще. Її відповідальність і витривалість були вражаючими. Вона знала, як знайти вихід із будь-якої складної ситуації. Її чуйність, уважність і доброта були безмежними», - наголошено у повідомленні.

У Валентини залишилася донька, та онука.

Рідні та друзі висловили слова співчуття у зв»язку з тяжкою втратою і висловили щирі співчуття. !Валентина Шведова, наша Аля залишиться в пам'яті всіх, хто її знав».

Зараз донька Катерина займається транспортуванням Валентини до її батьків та брата на Березівський цвинтар Одеської області, повідомляють однокласники Валентини Шведової.
Хто бажає матеріально допомогти рідним Валентини Шведової
5375411407655401
Монобанк
Конькова Катерина - донька Валентини.

За словами Сергія Кривенко, Валентина Шведова з початку повномасштабного вторгнення росії допомагала тим хто мав бажання евакуюватися у більш безпечні місця і врятувати своє життя.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews