Одеська область: в Окнянській громаді на карантин перейшли частина шкіл та дитячих садочків

Сьогодні відбулася щотижнева апаратна нарада під керівництвом заступника Окнянського селищного голови Євгенія Ковтуна. Нарада розпочалася із загальнонаціональної хвилини мовчання. Присутні, традиційно, вшанували хвилиною мовчання усіх загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

На нараді були присутні заступник селищного голови Павло Прачук, секретар селищної ради Олена Артьомова, начальники відділів та служб Окнянської селищної ради, які доповіли про роботу очолюваних підрозділів, озвучили питання, які потребують вирішення та окреслили напрямки щодо першочергових планів на наступний тиждень. Про це інформує прес-служба Окнянської громади.

-Звертаємо увагу мешканців громади на зростання захворюваності на ГРВ та грип у шкільних колективах, - каже Євгеній Васильович. Прохання вчасно звертатися до сімейних лікарів, не займатися самолікуванням і повідомляти класних керівників про причини не відвідування школи дітьми. Це важливо.

Частина освітніх закладів громади уже на карантині, це - Окнянський, Чорнянський, Новосамарський ліцеї та Маяківська, Гавиноська гімназії. У цих закладах навчання дистанційне. Також на карантині Чорнянський та Окнянський дитячі садочки.

На нараді обговорили також питання житлово-комунального господарства, соціального захисту населення, фінансів, підготовки до виконкому, тощо.

По закінченню наради було сконцентровано увагу на ключових аспектах ефективної і злагодженої роботи структурних підрозділів та відділів селищної ради.

За результатами апаратної наради надано відповідні доручення посадовцям в межах їх компетенції.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews