В Одеській області покарають водія, який допустив травмування жінки

Автопригода сталася на вулиці Свято-Георгіївській у місті Білгороді-Дністровському. Правоохоронці встановили, що житель Кароліно-Бугазької територіальної громади, керуючи кросовером «Hyundai», побачив, що дорогу переходить літня жінка, але не загальмував і наїхав на неї.

Потерпілу містянку госпіталізували до лікарні з травмою голови та чисельними переломами ноги. За висновком судово-медичної експертизи, отримані жінкою тілесні ушкодження відносяться до категорії середніх.

Правоохоронці перевірили водія на стан сп’яніння, він був тверезий.

«Після проведення низки експертиз та зібрання достатніх доказів, поліцейські під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули водію обвинувачення у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що заподіяли потерпілій середньої тяжкості тілесні ушкодження. Це правопорушення кваліфікується за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України і тягне за собою покарання у вигляді штрафу від 51 до 85 тис. гривень або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Обвинувальний акт скерований до суду», - зазначив начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews