В Одеській області посилять заходи безпеки

Правоохоронці слідкуватимуть за недопущенням вчинення злочинів та правопорушень, перевірятимуть підозрілих осіб, контролюватимуть дотримання громадянами вимог воєнного стану, зокрема заборони стосовно продажу алкогольних напоїв, своєчасного припинення роботи закладів у сфері обслуговування, комендантської години, допомагатимуть людям, які цього потребуватимуть. Також буде посилено контроль на дорогах з метою виявлення і попередження фактів керування транспортними засобами водіями у стані алкогольного сп’яніння та недопущення дорожньо-транспортних пригод.

Правоохоронці вкотре закликають громадян дотримуватися норм чинного законодавства, обмежень, обумовлених введенням правового режиму воєнного часу, та заходів безпеки.

Пам’ятайте про сувору заборону продавати та використовувати у воєнний час піротехнічні засоби. Феєрверки, салюти, хлопавки, петарди та інші гучні забавки нині, як ніколи, недоречні, викликають у більшості людей лише тривогу та страх, і караються законом.

Просимо не забувати також про дію комендантської години, якщо плануєте на свята йти з дому, щоб завчасно повернутися. На Одещині вона діє з 00.00 до 05.00 години. У зазначений період часу на вулицях та в інших громадських місцях забороняється перебування людей без спеціально виданих перепусток і посвідчень. Виключення – необхідність пройти до укриття під час повітряної тривоги.

Будьте свідомими й відповідальними за себе та дітей і обов’язково йдіть в укриття при сигналі «Повітряна тривога». Адже, як бачимо, московити щодня проявляють збройну агресію і скоюють воєнні злочини.

За потреби звертайтеся до поліцейських на вулиці або телефонуйте на спецлінію за номером 102. Також нагадаємо, що у підрозділах ГУНП в Одеській області працюють пункти незламності. За необхідності, у них також можна отримати допомогу, що стосується вашої безпеки.

В умовах війни поліцейські працюють у посиленому режимі, щоб не допустити погіршення оперативної обстановки у регіоні.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews