Смертельна ДТП в Одеській області: скоїв наїзд на двох пішоходів, що рухалися узбіччям дороги

Поліцейські розслідують обставини смертельної ДТП у Подільському районі. Внаслідок автопригоди, що сталася в місті Ананьїв, загинула жінка, а її супутник травмувався.

Поліцейські попередньо встановили, що водій автомобіля "Volkswagen", рухаючись дорогою Т-1623, у межах населеного пункту скоїв наїзд на двох пішоходів, що рухалися узбіччям дороги.

Внаслідок автопригоди жінка загинула на місці події, а чоловіка каретою "швидкої" доправили до лікарні, де йому діагностували перелом кісток таза, травматичний шок та політравму.

Перевірка водія на стан сп'яніння показала, що в його організмі 1.35 проміле алкоголю.

Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, якщо вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. В рамках розпочатого провадження поліцейські призначили низку судових експертиз, а транспортний засіб помістили на арештмайданчик.

Водія затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Слідчі дії тривають.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews