В Одесі проходить електронне обговорення

Відповідно до Статуту територіальної громади м. Одеси, враховуючи рекомендації історико-топонімічної комісії при Виконавчому комітеті Одеської міської ради (засідання від 02 листопада 2023 року), проводяться консультації з громадськістю у формі електронного обговорення з питань перейменування об’єктів топоніміки міста Одеси.

Електронне обговорення проводиться з 16 листопада до 07 грудня 2023 року на вебпорталі Одеської міської ради «Соціально активний громадянин»: citizen.omr.gov.ua (далі – вебпортал) у спеціальному електронному сервісі «Громадське обговорення». Процес електронного обговорення відображається в електронному сервісі в режимі реального часу.

До участі в електронному обговоренні допускаються члени територіальної громади м. Одеси, які на момент обговорення досягли вісімнадцяти років та місце проживання яких зареєстровано / задекларовано на території м. Одеси.

Сайт мерії інформує, що електронний сервіс «Громадське обговорення» є загальнодоступним та передбачає створення особистого онлайн-кабінету для здійснення процедури електронного обговорення.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews