Митрополит Одеський та Ізмаїльський, Владика Агафангел очолив Божественну літургію у Свято-Успенському соборі

Сьогодні величезний Свято-Успенський собор Одеси був переповнений православними віруючими. Одесити прагнуть не втратити жодної нагоди помолитися разом з Митрополитом Одеським та Ізмаїльським. Владика Агафангел користується в Одесі величезною щирою повагою та підтримкою.

Під час Божественної літургії молилися за рідну Українську Православну Церкву та її голову блаженнійшого митрополита Онуфрія, за багатоліття та Божі ласки для Владики Агафангела та духівництво Одеської єпархії, за рідну Одесу, за Перемогу українського війська у війні з ворогом.

У той час коли з ініціативи парламенту не припиняються спроби заборонити УПЦ, у різних регіонах продовжують захоплювати храми та монастирі авторитет УПЦ в Одесі та області лише зростає та міцнішає. Причина цього цілком зрозуміла. Владика Агафангел та Одеська єпархія УПЦ у нинішні складні часи залишається з народом, допомагає нужденним та усіма силами підтримує ЗСУ

Саме в Одеській єпархії УПЦ триває цілодобова молитва за Перемогу України. У цьому можна переконатися переглянувши сторінку єпархії у соцмережі Фейсбук.

У зверненні до прихожан собору Владика Агафангел закликав одеситів до єдності та міцно згуртуватися навколо Української Православної Церкви.

 

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews