У школі №122 в Одесі вдалося вирішити важливе питання безпеки

Разом з Юлею Філлер, Валерієм Волянським та Оксаною Антонишак депутат Одеської міської ради відвідав школу 122 в Приморському районі та перевірили хід виконання важливого проекту,

Вдалося вирішити важливе питання безпеки всієї школи. Завершений перший, основний етап роботи з оновлення системи електропостачання в школі, яка перебувала у критичному стані у небезпечному вологому приміщенні, де, навіть відчувалась сирість.

Василь Ієремія висловив надію, що наступного року вдасться розпочати та закінчити другий етап робіт, який дозволить повністю оновити систему електропостачання в школі.

Щодо укриття, ремонтно-будівельний процес триває. «Не так швидко, як хотілося в першу чергу, через необхідність проведення серйозних додаткових укріплюючих та гідроізоляційних заходів. Роботи тривають, і це видно неозброєним оком. Але дата, яку я почув від відповідальних за процес, - кінець грудня - в мене викликає сумніви..
Дійсно, дуже хочеться, щоб діти якнайскоріше повернулися до очних занять у школі».

Василь Ієремія подякував всім причетним до цих важливих робіт. «Друзі, висвітлювання цього процесу дозволяє нам бути більш впевненими, що роботи і надалі будуть невідкладно і сумлінно виконуватися. Буду надалі тримати вас в курсі», - пише депутат на своїй публічній сторінці у соцмережі Фейсбук.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews