Раніше судимий за вбивство житель Одеської області перерізав горло маленькому хлопчику

Поліцейські оперативно викрили та затримали підозрюваного у замаху на вбивство 13-ти річного хлопчика в місті Вилкове. Ним виявився раніше судимий за вбивство 34-річний місцевий житель. Чоловіка поліцейські затримали в процесуальному порядку. Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру. За скоєне йому загрожує довічне позбавлення волі.

Вчора, 23 жовтня, в вечірній час на спецлінію «102» надійшло повідомлення від медиків про те, що до місцевої лікарні доставлено 13-річного хлопчика з різаною раною шиї. Поліцейські відділення поліції №2 Ізмаїльського районного відділу поліції, які прибули на місце, опитали хлопчика, який знаходився в стресовому стані та мало що пам’ятав про чоловіка, який напав на нього.

Поліцейські відразу почали встановлювати всі обставини злочину та особу, яка його вчинила. Вже протягом трьох годин правоохоронці вийшли на слід зловмисника та затримали його. Ним виявився 34-річний місцевий житель, який неодноразово притягувався до адміністративної та кримінальної відповідальності, та два роки тому звільнений з місць позбавлення волі за скоєння вбивства. поліцейські оперативно викрили та затримали підозрюваного у замаху на вбивство 13-ти річного хлопчика в місті вилкове

Під час проведення невідкладного обшуку за місцем мешкання чоловіка слідчі вилучили ніж, та одяг зловмисника. Свій вчинок чоловік не заперечував, однак пояснити мотиви правопорушення не зміг.

«За замах на вбивство малолітньої дитини слідчі територіального підрозділу поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 15, п.2 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Підозрюваного поліцейські затримали в процесуальному порядку. Наразі з ним проводяться слідчі дії. Чоловіка перевіряють на стан сп'яніння. В рамках кримінального провадження буде призначено низку експертиз. Наразі вирішується питання про повідомлення чоловіку про підозру та обрання йому в суді запобіжного заходу», - розповів начальник відділення №2 Ізмаїльського районного відділу поліції Вадим Левицький.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічного позбавлення волі.

Слідство триває.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews