У Білгород-Дністровському благочинні Одеської єпархії УПЦ відзначають знаменну дату

Одеська єпархія УПЦ привітала благочинного храмів Білгород-Дністровського округу протоієрея Рустіка Виходцева із знаменною датою - 10-річчям послуху благочинного Білгород-Дністровського округу, а також із днем Небесного покровителя.🕊️

«Ваше Високопреподобіє!

Все Ваше життя - свідчення сумлінного та відповідального служіння Богу й людям. За Вашу щиру віру й увагу до потреб ближнього Господь обрав Вас на служіння у Престола, де Ви підносите свої справжні молитви та славословите Його святе Ім’я.

У цьому нелегкому поприщі служіння благочинним Білгород-Дністровського округу, яке являться найбільшим у Одеській єпархії, Ви стали наступником найстарішого клірика нашої єпархії протоієрея Федора Абрамова який ніс цей послух декілька десятиліть.

І сьогодні Православна Одещина є свідком Ваших щирих трудів на благо Церкви і нашої України.🇺🇦
Церковна дисципліна, гаряча молитва, та Ваша активна Церковна діяльність здобула Вам авторитет і повагу не тільки прихожан храмів, а й громадськості Білгород-Дністровського району», - йдеться у привітанні.

Благочинному храмів Білгород-Дністровського округу протоієрею Рустіку Виходцеву побажали міцного здоров’я, радості о Господі, душевних і тілесних сил, натхнення і ревності у подальшому служінні Православній Церкві та боголюбивому Українському народу.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews