В Одеській області волонтери спільними зусиллями допомогли воїну ЗСУ

Завдяки волонтерам благодійного фонду «Аджалик» вдалося допомогти захиснику України, який служить у 28 бригаді. Він потребував гарної тактичної аптечки, з нормальними турнікетами.

І хоча фонд Аджалик не займається тактичною медициною, допомогли друзі волонтери з інших організацій.

Дякуючи Катерині Маляр воїн отримав гарну медичну аптечку.

У благодійному фонді «Аджалик» переконані, що нині такі часи, коли волонтери мають згуртуватися, як це було на початку війни. «Щось є в цьому фонді, організації, щось в іншому. Головне, що це йде на користь нашим захисникам і воно рятує їм життя. Ми повинні допомагати тим, хто на передовій. Саме вони і є наші захисники. Тил має бути дружнім. Зараз всі сили мають бути спрямовані на фронт. Всі державні установи, всі органи влади, волонтери, мирне населення, військові, мають працювати разом», - пише на власній сторінці у соцмережі Фейсбук волонтер Станіслав Ткачук.

Волонтер фонду «Аджалик» наголосив, що більшість тендерів має бути спрямована на допомогу фронту, а не ремонти, реконструкції, озеленення. «Ця краса зараз нікому не потрібна, коли гинуть герої України. А все через те, що не мають гарного забезпечення. Тільки так ми прискоримо перемогу», - йдеться у повідомленні.

Керівником благодійного фонду Аджалик є Сергій Кривенко.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews