У жіночій обителі УПЦ в Одесі продовжують робити добрі справи та рятувати життя

Одеський Свято-Архангело-Михайлівський жіночий монастир відомий своїми добрими справами далеко за межами України. Тут надали притулок багатьом переселенцям з різних областей України, які втратили свої домівки внаслідок ворожих обстрілів. Тут щодня годують людей різного віку, які після початку війни опинилися за межею бідності.

Ігуменя та сестри монастиря рятують не лише людські життя від голодної смерті.

Тут врятували життя понад 700 кішкам та котам, які втратили господарів після повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

У жіночій обителі дбайливо ставляться до всіх тваринок, життя яких у небезпеці. Кілька днів тому настоятелька монастиря опублікувала світлини двох їжачків, які втратили маму. Тепер про їх життя дбають у монастирі.

А сьогодні матушка Серафима поділилася світлиною врятованого птаха, який ушкодив крило та тимчасово не може літати. Після оздоровлення сизокрилий птах повернеться у небо, у звичне для нього життя.

Читачі сторінки ігумені жіночого монастиря УПЦ в Одесі підтримують бажання матушки Серафими врятувати кожне життя і наголошують, що птахи завжди залишаються лише там, де їм добре.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews