Волонтер з Одеси: Як можна їздити в тилу на нових гарних авто, які передані з Европи для ЗСУ?

Волонтери Благодійного фонду «Аджалик» передали для 126 бригади, підрозділ Химера, автомобіль. Про це повідомив волонтер фонду Станіслав Ткачук.

«Зараз важкі часи для кожного з нас. Але, найважче там, де йдуть бойові дії. Найважче хлопцям і дівчатам, які захищають наші з вами сни. Інколи я не розумію того, щокоїться навкруги. Які можуть бути реконструкції будівель, парків інших закладів, які зараз не такі важливі? Як можна в тилу їздити на нових гарних авто, які передані з Европи для ЗСУ, а захисникам збирати по копійці кошти і купувати 20 - річні авто. Невже наш тил дбає лише про свої інтереси? Скільки це буде ще тривати? Зараз гостра потреба стоїть в автомобілях , турнікетах, дронах. А ми все будуємо! Для кого ми будуємо, кого збираємось зустрічати? Центри реабілітації необхідні, якщо і будувати, а не суди.

Katherine Nozhevnikova , як і більшість фондів мають цілком гарний план, на що зараз слід витрачати кошти і як. В кожному місті є великі прибутки. Невже так важко зібратися з волонтерами і виділити більшість коштів на допомогу ЗСУ? В першу чергу перемога, а потім відбудова», - пише на власній сторінці у соцмережі Фейсбук Станіслав Ткачук.

Нагадаємо, що керівником благодійного фонду «Аджалик» є відомий волонтер Сергій Кривенко.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews