В Одесі депутат Василь Ієремія оприлюднив термінове звернення

Школа №122 одна з найбільших у Примовському районі Одеси. З лютого місяця тут виділено кошти на ремонт укриття. Про це на власній публічній сторінці у соцмережі Фейсбук повідомив депутат Одеської міської ради Василь Ієремія.

За його словами, це не швидкий процес, який включає пошуки підрядника, величезну кількість погоджень, проект, експертизи. "Виділивши гроші, ми були впевнені, що ці процедури по школі запущені – і будуть виконані у зрозумілий термін до 1 вересня.

Кілька тижнів тому до мене масово почали надходити дзвінки від батьків школярів. Повідомляли, що роботи не проводяться, і очне навчання в школі під загрозою зриву...
Достукавшись до підрядника, вдалося запросити його до школи, щоб він пояснив, на якому етапі знаходяться роботи..

Побачене на місці шокувало нас. З приводу фактичного виконання робіт не зроблено нічого", - йдеться у повідомленні.

За словами Василя Ієремії, підрядник запевняє, що проектна документація вже майже готова і днями виходить із експертизи. "Усі ми розуміємо, що у найкращому разі – це ще кілька місяців робіт. А то й до кінця року".

Депутат зазначив, що зараз найважливіше – якнайшвидше зробити якісне укриття для дітей. "Звертаюсь до всіх, від кого це максимально залежить, взяти на контроль цей процес. Знайти те місце, де у підрядника вмикається форсажний двигун… Щотижня перевірятиму процес виконання робіт. Буду тримати вас в курсі".

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews