В Одесі оголошено підозру

Суддя та адвокат за 2000 доларів США обіцяли прийняття позитивних рішень за адміністративними справами. Викрили фігурантів оперативники Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції спільно з детективами Національного антикорупційного бюро України під процесуальним керівництвом Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Суддя та адвокат обіцяли громадянам за винагороду вплинути на суддів районного суду під час винесення ними рішення в адміністративних справах. Вартість «послуги» становила 2000 доларів США.

У червні 2023 року адвоката викрили на отриманні двох тисяч доларів США, які він ретельно заховав в офісному приміщенні, поклавши їх у спальний мішок. Тоді ж йому повідомили про підозру за ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 27, ч. 3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Наразі за даною справою судді районного суду м. Одеса оголошено підозру за ч. 3 ст. 15, ч. 3 ст. 369 та ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Судді може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі до 8 років з конфіскацією майна.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews