Депутат Одеської обласної ради Андрій Бабенко: Нині ми кров’ю виборюємо своє конституційне право жити

Депутат Одеської обласної ради Андрій Бабенко відзначив День державності України разом з побратимами та привітав з величним святом мешканців області. Текст привітання оприлюднений на його публічній сторінці у соцмережі Фейсбук. «Відзначаючи це свято, бажаю всьому українському народові насамперед згуртованості, зміцнитися у вірі, щоби всі ми, попри такий жахливий та складний час, були об’єднані любов’ю до Бога, до ближніх і до всього українського народу.

Нині ми кров’ю виборюємо своє конституційне право жити - жити у вільній демократичній європейській державі. Тільки принцип “Закон - один для всіх” допоможе нам зберегти порядок в Україні та продовжити рух до Європейського Союзу. Це відрізняє нас від середньовічних орків,які історично бояться вільних людей, бояться українців».

Андрій Бабенко переконаний, що захисникам України точно усміхнеться доля. «Бо ми самі вирішуємо, якою вона буде. Єдність, потужність, сміливість, успішність - це синоніми української держави. Слава героям, які захищають Україну та загинули у боротьбі за державу. Слава кожному українцю. Слава Україні», - пише депутат обласної ради.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews