Волонтери з благодійного фонду «Аджалик» з Одеси відвідали Херсон та допомогли захисникам України

Дорогою до Херсону бачимо розбиті будинки, дитячі садочки, автозаправні станції, купу спаленого транспорту і багато іншого в різних населених пунктах. І це все ціна «русского мира». Дуже важко це все спостерігати і розуміти скільки болю і жалю принесли на нашу землю окупанти, - поділився враженнями від побаченого волонтер Станіслав Ткачук.

Волонтери фонду «Аджалик» відвідали Херсон не з порожніми руками. Для 124 бригади були передані 4 мікроавтобуси, 3 човни з моторами і частину інших потрібних речей, які були необхідні захисникам України.

«Місцеві органи влади, зустріли нас дуже тепло. Дійсно приємно приїздити туди - де Вам раді, хоча прикро, що при таких обставинах.

Хочу висловити слова подяки волонтерам Kulliki Ois, Katrin Gross, Андрей Проценко , Олександр Ляшенко, Sergey Krivenko, Stanislav Tkachuk Володимир і Юлія.

Один з волонтерів, який був присутній з нами, жив в Херсоні. Ви не уявляєте як це важко, дивитися йому в очі і розуміти, що вже немає того мальовничого міста, тих парків, пам'яток історії. Це все знищили окупанти. Там де ступає «нога руського миру», там вимирає все навколо, - пише Станіслав Ткачук на власній сторінці у соцмережі Фейсбук.

Він наголосив, що чим більше і швидше будуть забезпечувати необхідним захисникам України, тим швидше стане реальністю Перемога.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews