Делегація Румунії відвідала три громади Одещини

Під час поїздки на Одещину делегацію супроводжував депутат обласної ради Андрій Бабенко.

Першою відвідали Іванівську громаду Березівського району. Гостям з Румунії показали, як впроваджуються проекти з благоустрою територій, створюються нові парки та зони відпочинку для населення.

Як повідомив Андрій Бабенко на власній сторінці у соцмережі Фейсбук, Захарівська громада зустріла делегацію згідно всіх українських традицій та залишила приємні спогади на тривалий час. «Звісно, ми показали всі наші досягнення — новітня школа та багатопрофільна лікарня, сучасне обладнання і якісний ремонт. Також, дітки з гуртків художньої творчості подарували гостям патріотичні малюнки».

Особливе враження склалося після Ананьївщини, селище Гандрабури, де споконвіку мешкає діаспора молдаван. Симбіоз українських і молдовських традицій — дуже цікаве та яскраве поєднання.

Метою візиту до громад стало бажання обговорити нагальні питання, гострі потреби та розвиток міжнародної співпраці. «У нас багато планів та проектів, які в найближчому часі будуть здійснені», - наголосив депутат обласної ради Андрій Бабенко.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews