На Одещині розшукують популярного у соцмережах бойового кота

В Бессарабії загубився кіт Шайба, який став відомим у соцмережах завдяки своєму господарю, військовому з Одеської області. Ролики та фото з симпатичним мурчиком у спеціальній військовій формі вже не перший місяць набирають десятки тисяч лайків, а самі користувачі мереж неодноразово підкреслювали, що Шайба – справжній бойовий український кіт. Але, на жаль, нещодавно про його зникнення повідомив у соцмережі сам господар. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.

Як стало відомо, Шайбу розшукують понад два тижні. Спочатку військові намагались самотужки його віднайти, але марно. Тому господар кота, Олександр, звернувся до своєї аудиторії в соцмережі Інстаграм з проханням допомогти йому у пошуках.

“Він для мене як моя дитинка, це розбиває моє серце. Коли він зник, то був без ошийника та розгрузки, абсолютно як звичайний котик. Якщо ви думаєте, що ви його знайшли або бачили схожого, напишіть мені у соцмережах місце, де ви бачили, та якщо є, то надсилайте фото/відео. Будемо сподіватися та вірити в краще”, — зазначається в повідомленні.

Олександр також зазначив, що до зникнення Шайба міг відлучатись максимум на півдня. До того ж у кота, окрім форми був ошийник з gps трекером. Але, на жаль, у день зникнення господар зняв з улюбленця амуніцію, щоб замінити технічний прилад.

Окрім того, військовослужбовець обіцяє грошову винагороду у розмірі 20 000 гривень тому, хто знайде бойового кота.

З власних джерел “БІ” вдалось дізнатись, що перед своїм зникненням кіт Шайба перебував в одному з приморських поселень Білгород-Дністровського району. Але доля могла занести пухнастика й в інший район.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews