ДТП в Одеській області: допустив наїзд на бетонну огорожу кладовища

Подія сталася поблизу цвинтаря в селі Новоселівка Раухівської ОТГ. Місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ», не вибрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням та допустив наїзд на бетонну огорожу кладовища. Зрозумівши, що накоїв, чоловік поїхав з місця події, щоб уникнути відповідальності. До поліції про аварію повідомив очевидець.

Співробітники сектору реагування патрульної поліції впродовж години розшукали правопорушника. Правоохоронці встановили всі обставини події, зокрема і те, що у березні за нетверезе водіння громадянин був притягнутий до відповідальності у вигляді позбавлення права керування транспортним засобом строком на один рік та штрафу розміром 17000 гривень.

Відносно чоловіка поліцейські склали адміністративні матеріали за трьома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення: за порушення правил дорожнього руху, що спричинили пошкодження транспортного засобу (стаття 124), за залишення місця дорожньо-транспортної пригоди (стаття 122-4) та за керування транспортним засобом особою, що позбавлена права керування (стаття ч. 4 ст. 126).

За останнє адміністративне правопорушення поліцейські винесли відносно водія постанову про накладення адміністративного стягнення в розмірі однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (20 400 гривень). Рішення про вид стягнення та його розмір за двома іншими адміністративними правопорушеннями будуть прийматися судом. Чоловіку загрожує накладення штрафу в розмірі до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (до 3400 гривень) або адміністративний арешт на строк від десяти до п'ятнадцяти діб.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews