В Одеській області подякували волонтерам за підтримку ЗСУ

Група волонтерів з райцентру Березівка відвідали захисників України у Марьянці. Хлопцям з 35 бригади передали дрони.

Ініціатори збору грошей щиро подякували всім небайдужим. Вони відзначили допомогу керівника благодійного фонду «Аджалик» Сергію Кривенко, міському голові Березівки Валерію Григорашу, фермерам, підприємцям, мирному населенню.

«Їхали у справах до однієї бригади, а завітали до трьох. Дорога була важка,з купою пригод, як в одну сторону так і в іншу але нас це не зупинило.

Хочу висловити слова подяки нашим землякам , які напекли смаколиків для захисників України.

Дякую велике за смаколики, серветки, чай, каву.

Волонтерам Мирого неба, Дмитрий Отинов , Alla Pitsul , О. Ігор Кузик , Суконько Георгій за смаколики, сух паї, каву, сухі паї та інше.

Не зупиняємось на вже зробленій роботі і працюємо далі разом.

Не важливо чим ви займаєтеся, не важливо в яких організаціях і фондах працюєте. Ми мусимо працювати злагоджено і допомогати по можливості всі разом. Ми одну ніч провели поруч з хлопцями, так саме там біля лінії фронту. Я не можу передати вам словами, через що проходять хлопці кожен день. Там немає тривог, як у нас з вами, там постійні обстріли. Тож об'єднуйтесь, гуртуйтесь і допомогайте захисникам. Саме завдяки їм, ми з вами спимо спокійно», - відзначив волонтер з Березівки Станіслав Ткачук.

Зазначимо, що для підтримки ЗСУ на Одещині активно працюють також волонтери з Благодійного фонду Аджалик. Важливим напрямком роботи є і допомога у справі медичної реабілітації поранених захисників України.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews