В Одеській області спалахнув скандал

Поліція Білгород-Дністровського не встановила факту домагання до неповнолітніх, про який раніше повідомляли місцеві мешканці і КУ “Муніципальна варта”. Як виявилось, чоловік, який чіплявся до дітей, був п’яний. Його судитимуть за хуліганство, повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на обласне ГУНП.

Правоохоронці підтвердили, що 11 травня до чергової частини Білгород-Дністровського районного відділу поліції надійшла заява від містянина про те, що на території дитячого майданчика нетверезий громадянин висловлюється лайкою, чіпляється до дітей та не реагує на зауваження.

Правопорушника доставили до райвідділку поліції співробітники муніципальної варти, які патрулювали місто. То був 43-річний місцевий житель, який раніше в поле зору правоохоронних органів не потрапляв і до адміністративної чи кримінальної відповідальності не притягувався.

«Розібравшись у ситуації і не встановивши факту домагання до дітей, дільничні офіцери поліції склали відносно містянина протоколи за ст. 173 (за дрібне хуліганство) та ч. 1 ст. 178 (за появу у громадському місці у п’яному вигляді) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Чоловіку загрожує штраф до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб. Адміністративні матеріали правоохоронці вже скерували до суду», – прокоментував начальник Білгород-Дністровського РВП Павло Бобчинський.

Нагадаємо, до поліції із заявою звернувся батько дівчинки, яку на дитячому майданчику незнайомий чоловік схопив за руку, почав гладити по спині і казати, “що він хороший дядя”.

За хуліганство та появу у громадському місці у п’яному вигляді чоловіку загрожує всього лише штраф, громадські чи виправні роботи або адміністративний арешт.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews